Kiwanis Peel en Maas organiseert vierde Grand-Café de Sport

Kiwanis Peel en Maas organiseert vierde Grand-Café de Sport

€ 10.000 voor Jeugdsportfonds Limburg

De Kiwanis Peel en Maas hebben voor het vierde jaar op rij met groot succes het Grand Café de Sport georganiseerd. Tijdens een avondvullend programma interviewden L1-presentator Sander Kleikers en zijn sidekick Gert Jakobs verschillende prominente tafelgasten. Samen met de veiling van verschillende bijzondere stukken leverde het uiteindelijk maar liefst 10.000 euro op voor het Jeugdsportfonds Limburg. Plaats van handeling was het terrein van Stal Hendrix in Kessel, aan de vooravond van Jumping Peel en Maas.

Ook dit jaar hadden de Kiwanis Peel en Maas een aantal aansprekende gasten uitgenodigd. Ploegleider van Team Lotto Jumbo Frans Maassen; voormalig wielrenner Steven Rooks; ploegleider van Team Sunweb Aike Visbeek; Tweede kamerlid Rens Raemakers en ten slotte sportjournalist Raymond Kerckhoffs. Onder leiding van Sander Kleikers werden ze aan de tand gevoeld over hun carrière, plannen en visie op de wielersport, wat leidde tot een geanimeerd gesprek.

Na een muzikaal intermezzo door de uitstekende formatie Effe Dimme begon de veiling, waar het uiteindelijk om ging. Veilingmeester Joep Verbugt deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk op te halen met de verkoop van een aantal bijzondere veilingstukken, zoals wielershirts met handtekening van Tom Dumoulin, en van de complete Sunweb Tourploeg, VIP-arrangement voor het EK Hockey, en een cap van Max Verstappen met originele handtekening.

Frans Maassen mocht als ambassadeur van Jeugdsportfonds Limburg samen met wethouder Roland van Kessel een cheque in ontvangst nemen met daarop de opbrengst van de veiling. President Roy Hillen maakte namens Kiwanis Peel en Maas het eindbedrag bekend: 10.000 euro. Daarmee kan een groot aantal Limburgse kinderen weer een sport gaan beoefenen, en zo echt meedoen in de maatschappij. Het was een mooie afsluiter van een geslaagde avond.

Deel deze post